«Hege» – i pakt med natur og merinoull

Lørdag 21. og søndag 22. juni sesongåpnet Glittersjå Fjellgård for publikum. Her bor Hege sammen med sin ektemann Helge og en masse sauer, kuer, hester, griser og høns. Hun er opptatt av et naturlig dyrehold, kortreist mat og helsebringende friluftsliv. «Leve i pakt med naturen» lyder et av hennes ordtak. Det gjør også TJUBI og derfor var det naturlig å kalle den nyeste kolleksjonen, i merinoull, for nettopp Hege.

Glittersjå Fjellgård ligger 760 meter over havet med nydelig utsikt til Glittertind i Jotunheimen. Her er det værhardt og idyllisk på samme tid og sted. Les mer om Glittersjå og Hege HER.

Kort om Hege: 

Hege er en allsidig dame. Som ung var hun aktiv rytter og over flere år var hun og hesten Hrabia den mestvinnende sprangekvipagen i Norge. I mange år jobbet hun som turleder og breinstruktør i Jotunheimen for Den norske turistforeningen (DNT). Hun har også lang erfaring som lærer på Steinerskolen. Interesse for sunn og økologisk mat har hun alltid hatt. Mens hun bodde i Lommedalen hadde hun stor produksjon av honning. På Glittersjå Fjellgård viderefører hun mange av sine interesser sammen med sin ektemann Helge Nordskar som hun traff som 5 åring i musikalsk barnehage.

DSC_0032